Getting My קידום אתרים בגוגל To Work

יש לקחת בחשבון שבפעילות גלישה של משתמש באתר ישנם לא מעט צווארי בקבוק שמכבידים עוד יותר על ההתקשרות מול האתר: המכשיר ממנו גולש המשתמש, חבילת הגלישה שלו, הקליטה במיקום שבו הוא נמצא, מיקום השרתים בעולם, איכות חברת התקשורת המספקת את תשתית הגלישה ועוד.

שיעור ההקלקה הינו היחס שבין מספר הגולשים שהקליקו על הקישור ובין כלל הגולשים שהקישור הוצג עבורם.

מדוע? משום שרק בדרך זאת תוכלו, למעשה, לקבוע מהי האסטרטגיה השיווקית שמנחה אתכם, ומהו הבידול שמציע העסק שלכם, לעומת המתחרים.

חשוב למלא כל אחד מהשדות בצורה עניינית ולא להתעצל. זה גם תורם לקידום האתר וזו גם דרך טובה שגוגל יציג את התמונות הנמצאות באתר במנוע חיפוש התמונות שלו.

להשתתף בפורומים רלוונטיים לתחום האתר, לשתף מהידע והנסיון ועל הדרך לזרוק כמה קישורים לעמודי האתר (כל עוד זה משרת את משתתפי הדיון ולא למטרת ספאם טהור).

נתחיל כמובן מהבסיס, וננסה להבין מהו למעשה מנוע חיפוש (גוגל בפרט), כיצד הוא עובד וכיצד אנחנו כמקדמי אתרים יכולים לסייע לו להבין האם האתר שלנו רלוונטי לשאילתות חיפוש שונות שמבצעים הגולשים. לעבודה.

מה השירותים שמספק העסק ללקוחותיו? מהם מקורות ההכנסה של העסק? מי יכתוב עבורנו את התוכן? (המלצה חמה – נסו את מערכת האונליין שלנו להזמנת תכנים!), כיצד ננהל את פרופיל הקישורים? ועוד שאלות רבות וטובות.

מחיר קידום אתרים: כיצד הוא נקבע + ודוגמאות לתקציבים שונים

מנועי החיפוש באופן כללי, ומנוע החיפוש של גוגל בפרט, ינסו ככל האפשר להרחיק גולשים מאתרים לא בטוחים, פרוצים, שקיימת בהם סכנה לפרטיות נתוני הגולשים.

לכן, במידה ומקדם האתרים מזהה בשלב האופטימיזציה שההיררכיה באתר מקשה על ניהול שוטף של קידום האתר (למשל, קיימים עמודים רב נושאיים שקשה לדרג עליהם ביטויי מפתח פופולריים), הרי שאחת מן הפעולות שהוא יכול לנקוט (בזהירות, כמובן) היא עדכון ויצירה מחדש של ההיררכיה באתר.

אחת מן הפעולות החשובות ביותר שיכול מקדם אתרים לבצע על מנת לקדם אתר הוא עדכון כולל של website תגי הכותרת בכלל העמודים הרלוונטיים לקידום.

המענה לכל השאלות האלו, ועוד שאלות רבות אחרות צריך למעשה להיגזר מתוך האסטרטגיה העסקית: איזה עסק אני רוצה להיות? עסק שמספק ידע או שירותים?

אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול לספק מענה לחווית הגלישה של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או זמניות לעמוד החדש.

באמצעות מגוון כלים למחקר מילות מפתח, כאשר הידוע והפופולארי שבהם הוא מתכנן מילות המפתח של גוגל.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *